Continuarea „The Walking Dead: Saints & Sinners” este pe drum

Continuarea „The Walking Dead: Saints & Sinners” este pe drum

Se va numi „Capitolul 2: Răzbunare” și va avea loc în continuare în New Orleans.

The Walking Dead: Saints & Sinners primește o continuare, a confirmat dezvoltatorul său Skydance Interactive. Nu este o surpriză – titlul a devenit rapid unul dintre cele mai populare jocuri pentru PlayStation VR de la lansarea sa în 2020 și și-a făcut rapid drum spre alte platforme, inclusiv Oculus Quest 2, Viveport și PC.

Skydance a mai dezvăluit, împreună cu anunțul că este în curs de dezvoltare o continuare, că titlul survival-horror VR a primit 2,5 milioane de jucători și a „depășit cu mult 60 de milioane de dolari în venituri” de când a devenit disponibil pe 23 ianuarie 2020.

Continuarea se intitulează Chapter 2: Retribution, iar Skydance spune că va relua de unde a rămas primul joc. Va continua povestea predecesorului său, ceea ce înseamnă că jucătorii vor juca Turistul care va trebui să supraviețuiască rămășițelor infestate de zombi din New Orleans. Acestea fiind spuse, va fi dezvoltat ca un joc de sine stătător pentru cei care nu vor să se deranjeze să joace primul și va prezenta personaje noi și amenințări noi.

„Ultimii doi ani au fost absolut incredibili pentru The Walking Dead: Saints & Sinners și suntem recunoscători pentru sprijinul continuu din partea comunității de jucători care au ajutat ca jocul să aibă succesul de astăzi. Suntem încântați să anunțăm capitolul 2 și abia așteptăm să-i lăsăm pe jucători să exploreze noile aventuri care îi așteaptă în Cartierul Francez și nu numai.”

Chris Busse, șeful Skydance Interactive

Din păcate, aceasta este singura informație pe care Skydance le-a împărtășit pentru moment, deși compania promite că va publica mai multe detalii despre continuarea acestui an.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top