Galaxy S22 Ultra de la Samsung poate veni cu mai puțină memorie decât modelul de anul trecut

Galaxy S22 Ultra de la Samsung poate veni cu mai puțină memorie decât modelul de anul trecut

.. dar poate costa la fel ca și modelul de bază Galaxy S21 Ultra.

Samsung au programat să-și anunțe următoarele modele Galaxy S în februarie, dar surse neoficiale sugerează că producătorul ar putea avea planificată o schimbare a prețurilor pentru gama sa de telefoane de ultimă generație.

Potrivit unui tweet depistat de Android Police de la Roland Quandt de la WinFuture, prețul european pentru seria Galaxy S22 va începe de la 849 EUR (aproximativ 1.018 USD), modelele de bază ale Galaxy S22 Plus și Ultra urmând să coste 1.049 EUR (1.188 USD) și EUR. 1.249 (respectiv 1.414 USD).

De fapt, asta înseamnă că în 2022 gama Samsung Galaxy S va costa la fel de mult ca în 2021. Mai mult, tweet-ul lui Quandt sugerează că Samsung își vor continua practica de a percepe o sumă de 50 EUR pentru o creștere a stocării pe modelele standard și Plus.

O posibilitate ar fi ca Samsung să modifice varianta Ultra a modelului de bază pentru a oferi o valoare mai mică decât predecesorul său.

Cel puțin în Europa, Galaxy S22 Ultra, în valoare de 1249 EUR, va fi livrat cu 8 GB de RAM, potrivit Quandt, și va costa aceeași sumă de bani ca și Galaxy S21 Ultra, care are 12 GB de RAM.

Consumatorii din Europa vor trebui să plătească o primă de 100 EUR pentru a obține S22 Ultra cu 12 GB de RAM și 256 GB de stocare internă.

Nu este clar dacă Samsung va implementa aceeași strategie de prețuri în SUA.

După cum subliniază Android Police, o scurgere separată la începutul acestei luni a sugerat că compania ar putea percepe o sumă suplimentară de 100 USD în Statele Unite pentru fiecare model din gama Galaxy S22.

Ca întotdeauna, va trebui să așteptăm până când compania distribuie informații oficiale despre prețuri înainte de a ști cât va costa deținerea celor mai recente telefoane Galaxy S.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top