Google ar putea lansa un smartwatch în 26 mai

Google ar putea lansa un smartwatch în 26 mai

Au existat zvonuri de ceva vreme că Google pregătește propriul smartwatch. Zvonurile de luna trecută sugerau că un ceas marca Google ar putea fi lansat cândva în 2022, dar acum avem o idee puțin mai clară când ar putea fi disponibil.

Sursa Jon Prosser a spus că ceasul este programat să sosească pe 26 mai, menționând că acesta este „primul caz în care am văzut o dată stabilită în culise”. Deși pare la suprafață o dată ciudat de specifică pentru ceva atât de îndepărtat, momentul se aliniază cu conferința pentru dezvoltatori Google I/O, care are loc de obicei în mai.

Ca și în cazul majorității ceasurilor inteligente din ecosistemul Android, este de așteptat ca Pixel Watch (așa cum probabil va fi denumit) să aibă o față circulară, deși fără ramă fizică.

Va avea probabil un senzor de ritm cardiac și alte caracteristici adoptate de la Fitbit, pe care Google l-a cumpărat anul trecut. Dispozitivul ar putea arăta amploarea a ceea ce poate face Wear OS și ar putea fi poziționat ca un concurent Apple Watch.

Data lansării nu este stabilită clar, desigur. Nu este definitiv nici numele dispozitivului, în ciuda sugestiilor că se va numi Pixel Watch. Cu toate acestea, este ceva pe care pasionații de Android și Pixel vor dori să pună mâna cât mai repede.

Alte zvonuri sugerează că un smartphone Pixel 6A va fi și el lansat în mai. Se așteaptă să folosească același chipset Tensor ca și Pixel 6, deși Google ar putea renunța la mufa pentru căști în modelul ieftin. Sursa: Endgaget.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top