Robinhood deschide portofelul de criptomonede pentru testerii beta

Robinhood deschide portofelul de criptomonede pentru testerii beta

Compania se așteaptă să înscrie 10.000 de persoane la test până în martie, titrează Endgaget.

În septembrie, Robinhood a anunțat planuri de a testa un portofel cu criptomonede în aplicația sa.

La momentul respectiv, compania a spus că va deschide versiunea beta pentru un număr mic de persoane înainte de a extinde serviciul la scară largă. Dacă v-ați alăturat listei de așteptare create de Robinhood, acum puteți testa portofelul pentru dvs. – cu condiția să fiți unul dintre primii 1.000 de persoane care s-au înscris pentru versiunea beta.

Într-o postare pe blog pe care compania a publicat-o astăzi, Robinhood a spus că va invita 10.000 de persoane la versiunea beta până în martie, urmând să urmeze altele mai târziu.

Pe lângă stocarea criptomonedelor, portofelul companiei vă permite să le mutați din aplicație în alte portofele externe.

În perioada de testare, compania va limita retragerile zilnice la un total de 2.999 USD. De asemenea, va limita utilizatorii la 10 tranzacții pe zi și, pentru a participa la versiunea beta, va trebui să activați autentificarea cu doi factori.

Odată cu lansarea de astăzi, portofelul acceptă Bitcoin, Ethereum și Dogecoin.

Pe măsură ce lucrează pentru a șlefui portofelul, Robinhood spune că va adăuga, printre alte caracteristici, experiențe de scanare QR „încântătoare” și o interfață îmbunătățită pentru istoricul tranzacțiilor.

Când Robinhood a anunțat pentru prima dată versiunea beta a portofelului, i-a spus lui The Verge că intenționează să facă această funcție disponibilă pentru toată lumea cândva în 2022.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top